logo
home
home
home
 
SERVEIS
 
obres realitzades per blokbau //Serveis/ Glossari de termes
Algunes paraules del sector de la construcció en fusta un petit glossari de termes que l'ajudarà a entendre una mica millor el món de la construcció de vivendes de fusta.

 

Pi tractat (Autoclau): El pi tractat, té com a avantatge principal que és més econòmic que les fustes tropicals genuïnes. El tractament del pi es fa amb autoclau un cop mecanitzat.
Tractament autoclau: Un cop la fusta de pi ha estat mecanitzada, s'introdueix en una autoclau, el que es fa en aquest aparell, és extreure l'aire de l'interior de les fibres, injectant-hi en el seu lloc sals cúpriques i altres substàncies, posteriorment, se li injecta aire a pressió, i se li fa el buit per segona vegada, un cop s'asseca la fusta, ja pot ser utilitzada per a la construcció d'exteriors.

Pi sense tractar: És l'element tradicional en fusteria d'interiors, a més de la fusta més sostenible, s'utilitza per a estructures, rastrells i revestiments de parets interiors. Té a més l'avantatge que el pi es pot tenyir simulant altres fustes

Fustes tropicals: Tenen com a avantatge principal la seva resistència a la humitat sense necessitat de ser sotmeses a tractaments, a més, creen ambients més distingits, podent ser utilitzades indistintament per a interiors i exteriors, entre aquestes fustes, cal destacar-hi ipé, niangon, iroko i masarandouba. Sobre encàrrec, es pot demanar amb certificat F.S.C. de sostenibilitat.


 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad