logo
home
home
home
 
L'EMPRESA
 
obres realitzades per blokbau //Empresa/Filosofia
filosofia de l'empresa
Detall teulada Blokbau
A Blokbau, de sempre, l'objectiu ha estat aconseguir la total satisfacció del client, per aquest motiu, s'ha anat reunint una cartera de clients fidels que confien en l'empresa quan els seus projectes inclouen alguna part dels treballs en fusta.
Si bé el client fonamental de Blokbau són empreses adjudicatàries d'obres públiques, el desig de l'empresa, és arribar a tots els públics. Fonamentalment per a la construcció de cases de fusta, i també coberts, casetes de jardí, i tarimes de fusta tropical, tant per a patis, jardins i terrasses com per a piscines.
Per tal de facilitar l'accés a aquests productes i serveis, Blokbau, disposa d'un grup d'arquitectes que si convé, poden realitzar els projectes (que són específics per a cada cas), així com també agilitza les gestions amb l'administració per a aconseguir permisos i cèdules d'habitabilitat corresponents.
Blokbau, està a més constantment informada de l'existència de subvencions per a l'edificació, i les característiques que cal que reuneixin les vivendes per tal de poder-ne disposar.
Cal destacar, a més, que tots els projectes i treballs de fusta que realitza Blokbau, es realitzen sota projecte, i que cadascuna de les construccions, ja siguin casetes de jardí com cases de 300m2 o més, son fetes a mida del client.

 

 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad