logo
home
home
home
 
L'EMPRESA
 
obres realitzades per blokbau //Empresa/presentació
Blokbau, és una empresa dedicada a la construcció i instal·lació d'estructures, elements i edificacions de fusta, tant per a l'empresa privada i pública, com per a particulars.
Entre els serveis i articles que ofereix Blokbau a empreses privades i organismes públics, hi destaquen:
Instal·lació de tota mena de mobiliari urbà i públic, per a la utilització en espais a l'aire lliure, com són parcs i jardins, pantalles sòniques per a carreteres i autopistes, ports esportius i passarel·les de platja. Per a en espais tancats, Blokbau, instal·la estructures de fusta com son cobertes d'edificis públics, museus, teulades (cobertes) de pavellons esportius... I també, tant per a particulars com per a empreses, destaquen els terres de tarima de fusta per a patis, terrasses i piscines, parcs i espais a l'aire lliure, pèrgoles, tanques, terrasses de fusta tractada, jardineres i taules amb bancs.
Per acabar, Blokbau, també és una empresa constructora d'edificacions de fusta, en aquest camp, com a edificacions de petit tamany, hi trobem bungalows per a càmpings, casetes de jardí, vestidors i casetes d'eines, i també i ja de grans dimensions, Blokbau, construeix vivendes i torres completament de fusta, carpes de restaurants, i fins-i-tot càmpings sencers amb tots els serveis necessaris.

 

 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad